One by one wimperextensions

Bij deze wimpertechniek wordt er op elk natuurlijk wimperhaartje één extension geplaatst. Wordt er een extension geplaatst met de juiste lengte/dikte op jouw natuurlijk wimpers, mag dit nooit schadelijk zijn en zullen de wimperextensions met uw natuurlijke wimperharen mee uitvallen tijdens hun groeicyclus. Doordat je de aanhechting niet ziet zitten en er op elk natuurlijk wimperhaartje één extension wordt geplaatst geeft het een natuurlijk effect.

Iedereen heeft per oog gemiddeld 90 tot 120 eigen wimperharen. Op elk haartje komt één extension! De behandelduur is bij een volledige nieuwe set dan ook zo’n 2 uur en bij een refill behandeling ongeveer 1 uur.Wimperextensions One by One
Nieuwe set € 55,-
Refill 2 weken € 25,-
Refill 3 weken € 30,-
Refill 4 weken € 35,-
Verwijderen € 10,-

Russian Volume

Tegenwoordig niet meer de nieuwste maar zeker de mooiste techniek is de Russian volume techniek. Soms wordt het ook wel 2D-6D, 3D of volume wimpers genoemd maar het is allemaal één dezelfde techniek. Wat we doen bij deze techniek is het maken van waaiers, deze waaiers worden met de hand gemaakt en zijn dus niet kant- en klaar zoals de welbekende plukjes. Er kunnen zo’n 2 tot 6 extensions als een waaier op één natuurlijk wimperhaartje worden bevestigd waardoor je dus ook meer volume kunt creëren. De sets die wij plaatsen met deze techniek kunnen zo natuurlijk mogelijk (2D of 3D) of juist zo vol mogelijk (4D, 5D of 6D) worden gemaakt. De extensions die hiervoor worden gebruikt zijn 0.05, 0.07 of 0.10 mm dik (dit staat niet gelijk aan het gewicht) waardoor het niet te zwaar is voor de natuurlijke wimpers. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set is 150 tot 180 minuten. Een refill behandeling duurt gemiddeld 90 tot 120 minuten.

Wimperextensions 2D - 6D Volume
Nieuwe set € 75,-
Refill 2 weken € 35,-
Refill 3 weken € 40,-
Refill 4 weken € 50,-
Verwijderen € 12,50,-
wimpers
Wimperextensions
Wimperextensions

Het Australische merk ‘Elleebana’ staat bekend om haar innovatieve ontwikkelingen in de beauty branche. Hun Elleebana One Shot Lash Lift behandeling is dan op het moment ook het allernieuwste, snelst groeiende en hotste trend in de wimper industrie. Met deze behandeling worden er voor mooie volle en gelifte wimpers gezorgd die wekenlang zo mooi blijven.

Een goed alternatief ook als je geen wimperextensions kunt of wilt dragen. Deze behandeling is natuurlijk ook wel in combinatie met wimperextensions te gebruiken. Heb je korte of lange wimpers, stijle of overkrulde wimpers? Ook dan is deze behandeling mogelijk.

Bij deze behandelingen worden er gebruik gemaakt van siliconen rods in plaats van de traditionele permanent rollers, klemmetjes of de schildjes. Dit geeft een nog natuurlijker gelift effect, zelfs vanaf de wimperrand. Omdat deze behandeling maar maximaal 30 minuten duurt en de meest geweldige resultaten levert, tot 8 weken lang!, is deze Elleebana formule vooruitstrevender dan elk ander lifting systeem die er op dit moment op de markt zijn.WAAROM KIEZEN VOOR ELLEEBANA ONE SHOT LASH LIFT?

 • Werelds snelste applicatie techniek – 30 min treatment
 • Voor perfect gepositioneerde wimpers op de siliconen rod, voor betere natuurlijke resultaten
 • Resultaat tot 8 weken
 • Een comfortabele en zeer betaalbare treatment
 • Laat natuurlijke wimpers langer lijken zonder extensions
 • Mogelijk om wimpers te liften maar ook te relaxen
 • Unieke formule dat zorgt voor gezonde en gevoede wimpers
 • Snelle verwerkingstijd van maximaal 17 min en formaldehyde-vrij
 • Minimale nazorg nodig! Zwemmen, douchen, zweten, sporten en make-up is geen probleem!
 • Geschikt voor lange en korte wimpers
 • Hygiënisch
 • GÉÉN permanent, GÉÉN gebruik van schildjes, pads of klemmetjes!
Lash Lift