In samenwerking met

In samenwerking met: Centrum Collab

Centrum Collab

Voel je goed!

Zit je niet lekker in je vel? Voel je je moe, somber of misschien wel overprikkeld? Heb je last van lichamelijke klachten? Overweeg je hulp in te schakelen voor, maar weet je niet wie of wat... Ben je op zoek of benieuwd naar een andere werkwijze?

Onze visie

We willen dat alle mensen jong en oud zich (weer) goed voelen.

Wij behandelen vanuit de oorzaak in een combinatie van reguliere en alternatieve zorg. Onze kwalitatief hoogstaande reguliere zorg wordt ingezet voor het oplossen van bekende klachten. Alternatieve zorg wordt voornamelijk ingezet bij onbegrepen klachten waarbij de oorzaak niet bekend is. Door het verwijderen van negatieve energieën zijn mensen in staat van (vaak onbegrepen) klachten te herstellen.

Ons team

Centrum Collab bestaat uit een enthousiast team. Gezamenlijk bieden wij behandelingen, coaching, groepslessen maar ook beauty & skincare om je (weer) goed te voelen!

De volgende behandelingen worden aangeboden: energetische therapie, aangeboden: oefentherapie Cesar, aangeboden: slaapoefentherapie, aangeboden: holistische massage en aangeboden: massage bij kanker. Ook voor coaching kan je bij Centrum Collab terecht hierbij kan je kiezen voor reguliere coaching maar ook voor paardencoaching.

Om je conditioneel te ontwikkelen worden diverse groepslessen gegeven. Onze groepslessen zijn gericht van jong tot oud en van bewegen met beperkingen tot een echte conditionele workout. Meer bewegen voor ouderen, bewegen met chronische pijn en klaar voor de start zijn groepslessen welke worden gegeven door een erkende oefentherapeut. Onze gediplomeerde Kickboks docent en jeugdtrainer geeft BOKS (Begeleiding Omgang Kracht Samen) voor jong (vanaf 5 jaar) en oud, groepslessen gericht op respect, discipline, weerbaarheid, zelfvertrouwen, coördinatie, conditie en uithoudings-/doorzettingsvermogen.

Bij Centrum Collab kan je terecht voor zorg met en zonder verwijzing. Voor meer informatie of een afspraak kan je bellen met 0316 71 20 20 op werkdagen van 09:00 - 12:00.

Om een kijkje te nemen op de website van Centrum Collab; klik hier.