DoTERRA Essentiele olie

Doterra

De missie van doTERRA

Het is de toewijding van dōTERRA om de levensverhogende voordelen van etherische oliën met een therapeutische kwaliteit te delen met de wereld. Zij doet dit door:
– Het onderzoeken en ontwikkelen van etherische oliën die voldoen aan ‘s-werelds hoogste kwaliteit via een netwerk van hoogopgeleide en ervaren botanici, chemici, gezondheidswetenschappers en beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg.
– Het produceren van etherische oliën die voldoen aan de hoogste kwaliteits-, zuiverheids- en veiligheidsstandaarden in de industrie / CPTG Certified Pure Therapeutic Grade®.
– Het distribueren van de producten via onafhankelijke productconsultent die, werkend vanuit huis of praktijk, dōTERRA wellnessproducten introduceren, trainen en lokaal verkopen door persoonlijk contact, alsmede via wereldwijde, gepersonaliseerde websites.
– Het bieden van onderwijskansen voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren hoe etherische oliën met een therapeutische-graden kunnen worden gebruikt als zelfzorg wellness alternatief.
– Het samenbrengen van professionals in de traditionele en alternatieve geneeskunde om verdere studie en toepassing van de therapeutische kwaliteit van de etherische oliën in de moderne gezondheidszorg aan te moedigen.

Wat is etherische olie?

Etherische of essentiële oliën zijn natuurlijke aromatische verbindingen (componenten) die worden gevonden in zaden, schors, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Ze zijn zowel mooi als aromatisch. Wellicht heeft u ooit al eens genoten van de geur van een roos of van lavendel; wat te denken van de geur van vers gesneden munt. In dat geval heeft u zeker de aromatische kwaliteiten van etherische oliën ervaren.

Wat is etherische olie nog meer?

Door de geschiedenis heen werden etherische oliën al veel gebruikt in verschillende culturen vanwege hun vermeende medicinale en therapeutische werking. De moderne wetenschappelijke studies en trends laten vandaag de dag een meer holistische en alternatieve benadering van zelfzorg in de gezondheidszorg zien. Waarbij door de wetenschap een herontdekking van de diepe voordelen van etherische oliën voor onze gezondheid steeds vaker wordt bevestigd. Al die voordelen van etherische olie dringen meer en meer door bij mensen die een holistische gezondheidsaanpak voorstaan. Steeds vaker wordt naar etherische olie gegrepen, waarbij natuurlijk ook diverse etherische oliesoorten in de voeding worden gebruikt. Net zoals we ons eten kruiden. Wist je trouwens dat pure, onversneden etherische oliën doorzichtig zijn en variëren in kleur van kristalheldere tot diep blauw? dōTERRA CPTG etherische oliën vormen de zuiverste en veiligste pure etherische oliën beschikbaar op de markt op dit moment. Ze zijn zorgvuldig en vakkundig gedestilleerd uit planten die met de juiste zorg en aandacht zijn geteeld en geoogst door ervaren kwekers over de hele wereld. dōTERRA neemt alleen genoegen met de “beste” en meest ideale samenstelling en werkzaamheid van hun essentiële olie. Hierdoor herkennen ervaren gebruikers van etherische olie meteen de superieure kwaliteit en natuurlijke puurheid van dōTERRA etherische olie. Ontdek hoe doTERRA etherische olie ook jou kan ondersteunen. Heb je vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op.